Møt våre meglere

Ingen mennesker eller boligsalg er like, og det er heller ikke meglerne våre. Og det er menneskene som gjør den store forskjellen i alle boligsalg.

Hos Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal får du meglere som passer dine preferanser og din eiendom. Boligsalg er noe de fleste bare gjør noen få ganger i løpet av livet, og det  er mange følelser og store beløp involvert. Det tar vi på alvor. Derfor behandler vi alle våre kunder som vår førsteprioritet.

Jeg var strålende fornøyd med et utrolig profesjonelt utført eiendomssalg. Du var alltid rask med tilbakemeldinger og vi fikk gode råd underveis i prosessen. Alltid tilgjengelig og – hele tiden et hestehode foran dine konkurrenter.
Sum av summarum – terningkast 6.

Mette Andersen

Bente Holen Bergseng

I 22 år har Bente jobbet som megler. I løpet av sin karriere har hun meglet over 1000 eiendommer. Både fritidsbolig og bolig. Bente er selvsagt som megler på Sjusjøen og har svært god kjennskap også i Lillehammer.  

«Som megler engasjerer jeg meg veldig i salgsprosessen og i å trygge både selger og kjøper. Jeg setter alltid kunden i fokus.  Min lange erfaring skaper trygghet for deg.» 

Med sin faglige kompetanse og ektefølte entusiasme, er Bente en megler som vil kunne gjøre en forskjell i salg av nettopp din eiendom! 

Skal du selge fritidsbolig på Sjusjøen eller bolig i Lillehammerregionen? Da er Bente førstevalget for deg! 

Kontakt Bente:
Telefon: +47 996 31 858 | E-post: [email protected]

Brita Hagen

Brita har god erfaring fra å jobbe med prosjekt, og kjenner godt til prosessen og usikkerheten som er knyttet til å kjøpe noe som ikke finnes enda. Hun er en god sparringspartner, tar seg god tid til deg som kunde og lar seg enkelt engasjere på dine vegne. Hun leder trygt an i prosessen.  

«Jeg har en rolig og balansert fremtoning. Selgere og kjøpere opplever at jeg lytter aktivt til deres innspill og at jeg tar valg som bidrar at alle føler seg sett. Under mitt rolige ytre lever det en kremmer som ønsker best mulig pris for det aktuelle objektet – være deg helt nytt eller brukt.» 

Er boligdrømmen din ny- eller bruktbolig i Lillehammer? Da er Brita perfekt for deg!

Kontakt Brita:
Telefon: +47 974 29 392 | E-post: [email protected]

Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen. Henrik er utrolig hyggelig og faglig dyktig. Følte jeg fikk god hjelp uansett hva jeg lurte på og det var effektivt og trygt. 

Linda Hvattum

Henrik Roland Granseth

Henrik kjenner Lillehammer og de vestliggende områdene svært godt, i tillegg er han svært godt kjent i Gausdal og på Skeikampen. Han er pliktoppfyllende, strukturert og glad i mennesker. Han er et konkurransemenneske, både i jobb, og tidligere på ski og på sykkelen.  

«Det beste med å være megler er å treffe alle menneskene, se hvordan de har det og lytte til deres historie og ønsker for salget. Da er jeg i mitt ess!» 

Vil du ha en megler som trygger deg i boligsalget, tar seg god tid og som gleder seg til å yte sitt beste? Da er Henrik ditt førstevalg! 

Kontakt Henrik:
Telefon: +47 480 71 413 | E-post: [email protected]

Lars Henrik Andreassen

Lars Henrik er født og oppvokst på Lillehammer, og har et stort kontaktnett å jobbe mot i salg av boliger. Han mener at mye av arbeidet for å få mest igjen for en bolig ligger i en gjennomarbeidet plan for salgsprosessen i forkant – og god kommunikasjon.  

«Jobben min er å sørge for at du skal få så mye igjen for boligen din som overhodet mulig, men samtidig være din rådgiver for å sikre at boligen prissettes rett i markedet. Jeg har øynene rettet mot mål, og bruker minst mulig tid på distraksjoner.» 

Ønsker du en megler som er lommekjent på Lillehammer? Da er Lars Henrik megleren for deg!

Kontakt Lars Henrik:
Telefon: +47 452 41 311 | E-post: [email protected]


Da jeg skulle selge hjemmet mitt, var det viktig for meg å ha en megler som speilet de samme verdiene som meg. Jeg var i kontakt med flere, men det var Torill som utmerket seg klart. Hun har en profesjonalitet i forhold til megler-rollen, kombinert med en ydmyk medmenneskelighet som gjorde at jeg følte meg trygg gjennom hele prosessen. Jeg ville helt klart valgt Torill igjen, og kan absolutt anbefale henne til andre!

Hege Riise

Torill Sneve

Torill er en erfaren megler med et medmenneskelig aspekt kombinert med sulten til en god selger. Hun liker å ta del i de store øyeblikkene i menneskers liv, og bidra til å gjøre livsendringer enklere.   

«Som megler er kjøp og salg av bolig hverdagen min. For deg som selger er det derimot en spesiell hendelse knyttet til mye spenning og kanskje noe usikkerhet. Derfor er det viktig for meg å møte deg i den situasjonen du er, og tilby god veiledning og trygghet i prosessen.»  

Torill jobber med salg i Lillehammer og det nære omland. Ønsker du en megler med øyne for både deg og boligsalget?Da er Torill førstevalget for deg! 

Kontakt Torill:
Telefon: +47 922 69 027 | E-post: [email protected]

Linda Pedersen Nymoen

Linda er født og oppvokst i Ringebu, og er veldig glad i Gudbrandsdalen. Både Venabygdsfjellet og Kvitfjell er områder der hun trives godt. Hun ser åpenbare styrker ved å være lokalkjent som megler. Linda er pliktoppfyllende og tilgjengelig, hun skaper en trygg ramme slik at du skal bli fornøyd.

«Jeg vet at min hverdag absolutt ikke er hverdagslig for deg som skal selge bolig. Derfor bruker jeg god tid på å skape trygghet rundt samarbeidet vårt slik at prosessen blir så god som mulig.»

Skal du selge bolig i Midt-Gudbrandsdalen og vil ha en megler som er glad i mennesker, er Linda ditt førstevalg! 

Kontakt Linda:
Telefon: +47 951 85 252 | E-post: [email protected]

Ég er meire enn nøygd med kjøpet,óg glér mé over det… Takk for god service, og rask handel..! Såvénte é berre på at veigen turka, og bómmen bli ópna… takk for hjølpé, og Vælkòmé innom på kaffe..!

Arild Kleiven

Unni Rolstad

Unni har jobbet i over 20 år som megler i Midt-Gudbrandsdal og har tilholdssted på Vinstra. Hun kjenner områdene her meget godt.

«Jeg trives veldig godt i møtet med mennesker i de forskjellige livsfasene hver enkelt kunde er i, deres behov og ønsker. Det gjør også arbeidsdagen veldig variert. Jeg er strukturert og faglig sterk.»

Skal du selge bolig i Midt-Gudbrandsdalen og vil ha en megler med full kontroll og lang erfaring er Unni førstevalget for deg.

Kontakt Unni:
Telefon: +47 481 49 015 | E-post: [email protected]

Anders Øium

Anders Øium

Anders er oppvokst på Vinstra og har trådt sine barndomsben i Midt- og Nord-Gudbrandsdalen. Han er en entusiastisk fisker på fritiden og bruker fjellet aktivt. Anders har et svært behagelig vesen og er glad i mennesker. 

«Det er godt å komme hjem til Gudbrandsdalen etter studier og jobb i Trondheim. Jeg gleder meg stort til å selge hytter og boliger i hjemtraktene.»

Skal du selge bolig i Nord- eller Midt-Gudbrandsdalen og ønsker en engasjert, lyttende og strukturert megler, da er Anders et svært godt valg. 

Kontakt Anders:
Telefon: +47 472 98 893 | E-post: [email protected]

Gunn Toril Jotun

Gunn Toril er en av de mest erfarne meglerne i Gudbrandsdalen, og i Nord-Gudbrandsdal så kjenner alle Gunn Toril. Hun er lommekjent i regionen og har i løpet av sitt liv meglet alt fra landbrukseiendommer, til hytter, boliger, nybygg og næring.

«Jeg er svært glad i menneskemøtene og inspireres av å kunne trygge våre kunder gjennom store og viktige valg i livet. Min evne til å se den enkelte kunde og bidra med min erfaring blir verdsatt.»

Skal du selge bolig i Nord-Gudbrandsdalen og vil ha en megler som har absolutt lengst erfaring i dalen, da kan du trygt velge Gunn Toril! 

Kontakt Gunn Toril:
Telefon: +47 991 02 500 | E-post: [email protected]

Rikke Sønsteli Bredeveien

Rikke er en ung og blid megler som virkelig har evnen til å sette seg inn i situasjonen til deg som skal selge bolig. Hun elsker å kunne ta del i gleden hos både selger og kjøper når avtaler inngås. Rikkes hovedområde er Nord-Gudbrandsdalen som hun liker svært godt.

«Noe av det beste ved yrket som megler er å kunne delta på de store forandringene i andres liv. Som en yngre megler kan jeg tilføre et nytt perspektiv i salgssituasjoner og ved salg av boliger.»

Ønsker du en megler som kan sette seg inn i situasjonen din og som jobber for ditt beste, er Rikke førstevalget for deg!

Kontakt Rikke:
Telefon: +47 955 53 470 | E-post: [email protected]

Nybygg og prosjekt

Marit Lien

Vi har hatt stor suksess i våre siste prosjekt og i tett samarbeid med utbygger så finner vi gode løsninger. Både for utbygger og for fremtidig kjøper. 

Marit koordinerer våre ressurser og setter den beste megleren på nettopp ditt prosjekt.  

Går du med tanker om et lite eller stort utviklingsprosjekt? Da er det lurt å ta kontakt med Marit! 

Kontakt daglig leder Marit Lien:
Telefon: +47 450 47 555 | E-post: [email protected]

De viktige støttespillere som er med og utgjør forskjellen

Marit Lien

Daglig leder

Telefon: +47 450 47 555
E-post: [email protected]

Erik Nustadhaugen

Eiendomsmegler MNEF
meglerstøtte

Telefon: +47 971 99 695
E-post: [email protected]

Vidar Noet

Eiendomsmegler MNEF
Fag- og kvalitet

Telefon: +47 901 97 215
E-post: [email protected]

Malin Morken Odlolien

Eiendomsmegler MNEF
Fag- og kvalitetsansvaRlig

Telefon: +47 476 06 037
E-post: [email protected]

Anne Christin Johannesen

Eiendomsmegler MNEF
Oppgjør/regnskap

Telefon: +47 414 50 009
E-post: [email protected]

Line Kristiansen

Eiendomsmegler MNEF
Oppgjørsmedarbeider

Telefon: +47 480 55 304
E-post: [email protected]

Sara Ekle Løken

Trainee og visningsassistent

Telefon: +47 976 03 312
E-post: [email protected]

Inga Horgen Hansen

Inga Horgen Hansen

Trainee og visningsassistent

Telefon: +47 415 53 875
E-post: [email protected]

Inga Horgen Hansen

Stein Ove Helander

Trainee og visningsassistent

Telefon: +47 919 95 871
E-post: [email protected]

Vi ser hver enkelt kunde, og finner megleren som passer best til deg og din eiendom!

Valg av eiendomsmegler er først og fremst et personvalg.