Venabygdsfjellet

Skaff deg hytte på Venabygdsfjellet, ved inngangen til Rondane Nasjonalpark. Mellom Gudbrandsdalen og Østerdalen finner du Venabygdsfjellet. Her er det muligheter for fiske, langrenn, fjellcurling, stolpejakt og mye mer.

 

Er du på utkikk etter hytte eller vurderer du å selge fritidsboligen?


Ta kontakt med oss!


Ankomst
Mellom Gudbrandsdalen og Østerdalen finner du Venabygdsfjellet, som lover snø hele vinteren og ut april. Områder består av hytter og hoteller og tilbyr noe for alle.


Aktiviteter
På Venabygdsfjellet trenger du aldri å kjede deg, uansett sesong. Med hytte på Venabygdsfjellet er du supert plassert i områder med fiskemuligheter, flotte løypenett for langrenn, uendelig med stier å utforske og mye mer. Venabygdsfjellet tilbyr også sin egen fjellcurlingbane, perfekt for vennegjenger og familier, og om sommeren og høsten anbefaler vi å bli med på stolpejakt på fjellet. 


Mat og drikke
På Venabu står matopplevelsene i kø. Venabu Fjellhotell arrangerer hver onsdag i sesongene Norsk Matbord, som består av mat laget av norske matvarer, og i månedsskiftet mellom oktober og november kan du bli med på viltaften. På Spidsbergseter kan du nyte en deilig buffet med varmt og kaldt hver lørdag, mens det på søndagene serveres deilig søndagslunsj. Dersom du er på utkikk etter noe annerledes, anbefaler vi å ta turen innom Aquavitfjøset, der du kan nyte både god mat og drikke.

Send oss en henvendelse