Skeikampen

I foten av Peer Gynts Rike finner man Skeikampen, et eldorado for deg som foretrekker en helårsdestinasjon for utendørs aktiviteter. Med aktiviteter for alle aldre har dette blitt et populært hytteområde i sterk vekst.

 

Er du på utkikk etter hytte eller vurderer du å selge fritidsboligen?

Ta kontakt med oss!

Ankomst
I Gausdal kommune finner du Skeikampen, ca 45 minutter unna Lillehammer og ca. 3 timer fra Oslo.

Aktiviteter
Skeikampen er et meget snørikt og snøsikkert område og kan tilby ca. 220 km
maskinpreparerte løyper med stor variasjon for alle ferdigheter og værforhold. Slår man sammen skeikampen med Kvitfjell er det over 600 velpreparerte skiløyper i flott natur. Terrenget er variert med høyfjell og skog. Skeikampen alpinsenter har 9 heiser, 2 rullebånd og 21 nedfarter med totalt 21 km nedfartsløyper tilpasset ulike variasjoner for alle ferdigheter. Her har de blant annet tilbud om skiskole for de mellom 4-14 år med gruppekurs som er delt inn i 3 nivåer.


På sommerstid er Skeikampen et eldorado med strålende sykkelstier og turstier i naturskjønne omgivelser innover fjellheimen. Her har man også gode fiskemuligheter i store og små fjellvann og elver. Videre byr Skeikampen på Nordens høyest beliggende 18-hulls golfbane ca. 880moh i et vakkert seterlandskap.

Mat og drikke
Når det kommer til mat og drikke, kan Skeikampen by det meste. Her har man muligheten til å velge mellom blant annet Skeistua, Segalstad Seter, SkeiUt og Thon Hotel Skeikampen hvor det serveres alt fra frokostbuffet og tradisjonelle matretter til kaffe og noe godt i glasset. Senhøsten 2020 åpnet Skeiporten med helt nye lokaler for dagligvarekjeden Joker, sportsforretningen Sport 1 og Kaffebaren Fjellglede.

Send oss en henvendelse