Sjusjøen

Hytte på Sjusjøen er et must for deg som elsker ski. Sjusjøen har 350 kilometer preparerte løyper og aktiviteter som hundekjøring, kiting og klatrepark. Området har flotte turmuligheter og er elsket av mange nordmenn.

 

Er du på utkikk etter hytte eller vurderer du å selge fritidsboligen?

Ta kontakt med oss!


Ankomst
Sjusjøen ligger rundt 20 km fra Lillehammer og er lett tilgjengelig via buss, bil og tog. For å komme seg rundt på destinasjonen er det mulig å bestille egen buss som frakter deg dit du vil.


Aktiviteter
Sjusjøen er flere ganger kåret til Norges beste langrennsdestinasjon. Dette er et eldorado for deg som elsker ski! Her finner du 350 kilometer med preparerte løyper, eget skisenter og andre aktiviteter som hundekjøring, kanefart og kiting. Om sommeren er det flott både til lands og vanns, enten du trives best på dine egne ben, på sykkel, i en kano eller i solveggen på hytta på Sjusjøen. Området tilbyr flere aktiviteter for familien, blant annet klatrepark, Hunderfossen Familiepark og Prøysentunet.


Mat og drikke
Du trenger ikke å gå sulten eller tørst på Sjusjøen. Her finner du blant annet Bellmans hager, Pellestova, Kvarstadsetra og Låven bar. På Bellmanns hager serveres det økologisk mat med fokus på god dyrevelferd, og alle urtene som brukes i maten er selvdyrket. Dersom vin er viktig anbefaler vi turen til Pellestova, som serverer fantastisk mat og har en populær vinkjeller med et stort utvalg. Om sommeren anbefaler vi alle å ta turen til Rømåssetra for rømmegrøt og spekemat. Har du med deg barn kan de underholde seg ved å se på dyrene på setra. Er afterski tingen for deg? Ta turen innom Låven bar midt i Sjusjøen sentrum! 

Send oss en henvendelse