Markedskommentar

Velkommen til vår nettside for fritidseiendommer! Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal AS har fra tiden med Langli Eiendomsmegling solgt mye fritidseiendommer. Vi har solgt hytter trolig på hver eneste topp, knoll og skogteig i hele Gudbrandsdalen. På Sjusjøen er det ingen som har solgt flere hytter enn oss de siste 30 årene. Vi har eiendomsmeglere som kjenner hytteområdet du er interessert i, eller allerede har en hytte i.

På denne siden vil vi legge ut store og små saker om hyttemarkedet og områdene vi opererer i. Det kan være prisstatistikker fra Eiendom Norge, store eller små hendelser i et område, spesielle eller artige salg vi har, og andre saker som kan være interessant for en hyttekjøper.

Området vi opererer i: Vi starter i sør rundt Lillehammer. Fra Ringsakerfjellet med Sjusjøen - Synnfjellet og nordvest «langs E6».  Derfra er vi i områdene som blant annet; Nordseter, Hafjell og Øyerfjellet, Skeikampen, Gausdal, Espedalen, Trettenfjellet, Venabygdsfjellet, Kvitfjell, Gålå, Kvamsfjellet, Mysusæter, Heidal, Lemonsjøen, Høvringen, Dombås, Dovrefjell, Bøverdalen og Bismo.

Lillehammer og Gudbrandsdal er et av Norges mest populære hytteområde med mest bygging, høyeste priser og god tilgjengelighet. Forskjellene er enorme fra de lange viddene og lave toppene i sør, til snaufjellet og toppene i Rondane, Jotunheimen og Dovre i nord. Vi har hytter i alle kategorier, fra de svært enkle til 100.000 kroner til «slott» i tosifrede million-klassen. Fra naust inne på vidda til store hyttefelt med gatelys.

Hyttemarkedet og koronavirus

Mye kan skrives om koronaperioden og spådommene som kom om hyttemarkedet. Fra total kollaps til full fest var spådommene. Nå begynner Norge og åpnes igjen, og vi kan skimte erfaringstall fra perioden vi har vært igjennom. Kanskje ble det ikke så ille å eie hytte likevel?

Send oss en henvendelse