Kvitfjell

Kvitfjell er en favoritt for familier som ønsker hytte. 45 minutter unna Lillehammer ligger Kvitfjell som grenser til hele tre fjellsider. Her finner du flere skianlegg, milevis med områder for sykling og gåturer, og et flott tilbud til barn, kalt Junior Skipatruljen.

 

Er du på utkikk etter hytte eller vurderer du å selge fritidsboligen?


Ta kontakt med oss!

Ankomst
Kvitfjell ligger 45 minutter unna Lillehammer i Ringebu kommune og er tilgjengelig via bil, buss og tog. 


Aktiviteter
Kvitfjell grenser til tre fjellsider og har flere skianlegg som er åpne hele sesongen. Med hytte på Kvitfjell får du om sommeren tilgang til milevis med områder for sykling og gåturer, samt kort vei til Hunderfossen Familiepark og Lillehammer sentrum. Det er også kort vei til Hafjell, der man blant annet kan prøve seg i Hafjell Bike Park.


Har du barn mellom fire og tolv år? Da burde dere sjekke ut Junior Skipatruljen. Dette er et tilbud for som ønsker å være med å passe på Kvitfjell Skianlegg ved å lære skivettreglene, plukke søppel i naturen og kos og moro! Alle barna får utdelt egen uniform og utstyr, blant annet en walkie talkie som de kan kommunisere med hverandre gjennom. Det arrangeres egne kakaopauser for skipatruljen der barna blir godt kjent med hverandre og oppdaterer hverandre på dagens hendelser.


Mat og drikke
Når det kommer til mat og drikke, kan Kvitfjell by på det meste. På Gudbrandsgard Hotell finner du Skibaren som serverer mye god tapas og andre småretter. Skibaren har live musikk hver lørdag og er det perfekte stedet etter en lang dag i bakken. Hotellet har også en restaurant kalt Gildestua. Gildestua næringsrik frokost og har egen middagsbuffet. På Tyrihanstunet kan du smake på den populære club sandwichen som har blitt en klassiker blant de besøkende på Kvitfjell. Her finner du også Fjøset, en afterski som er åpen helt til siste gjest drar hjem for natten. Ønsker du å bestille brød eller rundstykker til frokost anbefaler vi å legge inn en bestilling hos Fôr.

Send oss en henvendelse