Skal du selge bolig eller fritidsbolig?

Årets førjulsgave er halv pris på markedspakke når du tegner oppdrag om salg av bolig eller hytte.

Signer salgsoppdrag
før 31/12-23 og få

HALV PRIS på vår markedspakke!

Vurderer du eller har du bestemt deg for å selge bolig eller fritidsbolig?

Vårt beste råd er å opprette en dialog med en av våre meglere så tidlig som mulig. Det første vi gjør er å ta en samtale med deg og deretter komme på befaring av eiendommen. Befaringen danner, sammen med en rekke analyser, grunnlaget for en verdivurdering. Vi gjennomfører alltid våre verdivurdering som et team. Dette sikrer at det er flere som kan bidra inn med innspill og erfaring og at vi kan sette en så riktig prisantydning som mulig.

Hver onsdag og fredag samles våre meglere, i fellesskap, for å vurdere verdien av boliger og hytter. Det er viktig for oss å bruke historikk på salg i nærheten av deg, samt vurdering av kvalitet på eiendommen, når vi kommer frem til verdien på boligen. Beliggenhet, infrastruktur, alder, statistikker, markedspotensiale og flere andre forhold legges også til grunn. 

Når vi har gjort vår vurdering så kontakter vi deg, som selger, og vi ser på hva eiendommen bør legges ut for i markedet. Samt når det vil lønne seg å legge eiendommen ut for salg. 

Ved salg av bolig kommer vi ut til deg for å gjøre en vurdering – helt uforpliktende. Ta kontakt med oss og vi finner et tidspunkt og en megler som kan passe deg og din eiendom. 

Skal du ikke selge før på våren? Det går helt fint, det eneste du forplikter deg til ved signering av oppdrag er å selge i samarbeid med oss i løpet av 6 måneder. Hvis megler og du, i samråd kommer frem til at det kan være lurt å vente med å legge ut boligen for salg, så forlenges oppdraget – eller du står fritt til å tre ut av avtaleforholdet. 

 

selge bolig salgsprosess