Planlegger du å selge hytta eller boligen din i 2023?

Hvis du skal selge din bolig eller hytte i løpet av 2023 – så er det viktig å få i gang en prosess med en av våre meglere så tidlig som mulig. Det første vi gjør er å ta en samtale med deg og deretter komme på befaring av eiendommen. Befaringen danner, sammen med en rekke analyser, grunnlaget for en verdivurdering. Vi gjennomfører alltid våre verdivurdering som et team. Dette sikrer at det er flere som kan bidra inn med innspill og erfaring og at vi kan sette en så riktig vurdering som mulig. 

Hver onsdag og fredag samles våre meglere, i fellesskap, for å vurdere verdien av boliger og hytter. Det er viktig for oss å bruke historikk på salg i nærheten av deg, samt vurdering av kvalitet på eiendommen, når vi kommer frem til verdien på boligen. Beliggenhet, infrastruktur, alder, statistikker, markedspotensiale og flere andre forhold legges også til grunn. 

Når vi har gjort vår vurdering så kontakter vi deg, som selger, og vi ser på hva eiendommen bør legges ut for i markedet. Samt når det vil lønne seg å legge eiendommen ut for salg. 

Ved salg av bolig kommer vi ut til deg for å gjøre en vurdering – helt uforpliktende. Ta kontakt med oss og vi finner et tidspunkt og en megler som kan passe deg og din eiendom.