Hytteområdene

Oppskriften på et godt eiendomssalg? Erfarne meglere som kjenner nabolaget ditt.

Hafjell

Hytte på Hafjell er en klassiker. Kun 14 kilometer unna Lillehammer ligger Hafjell, kjent for Hafjell Alpinsenter ved inngangen til Gudbrandsdalen. Med aktiviteter for alle aldre og et yrende uteliv har dette blitt et populært hyttemål.

Kvitfjell

Kvitfjell er en favoritt for familier som ønsker hytte. 45 minutter unna Lillehammer ligger Kvitfjell som grenser til hele tre fjellsider. Her finner du flere skianlegg, milevis med områder for sykling og gåturer, og et flott tilbud til barn, kalt Junior Skipatruljen.

Sjusjøen

Hytte på Sjusjøen er et must for deg som elsker ski. Sjusjøen har 350 kilometer preparerte løyper og aktiviteter som hundekjøring, kiting og klatrepark. Området har flotte turmuligheter og er elsket av mange nordmenn.

Venabygdsfjellet

Skaff deg hytte på Venabygdsfjellet, ved inngangen til Rondane Nasjonalpark. Mellom Gudbrandsdalen og Østerdalen finner du Venabygdsfjellet. Her er det muligheter for fiske, langrenn, fjellcurling, stolpejakt og mye mer.

Skeikampen

I foten av Peer Gynts Rike finner man Skeikampen, et eldorado for deg som foretrekker en helårsdestinasjon for utendørs aktiviteter. Med aktiviteter for alle aldre har dette blitt et populært hytteområde i sterk vekst.

Lurer du på
hva boligen din er verdt?