Hafjell

Hytte på Hafjell er en klassiker. Kun 14 kilometer unna Lillehammer ligger Hafjell, kjent for Hafjell Alpinsenter ved inngangen til Gudbrandsdalen. Med aktiviteter for alle aldre og et yrende uteliv har dette blitt et populært hyttemål.

 

Er du på utkikk etter hytte eller vurderer du å selge fritidsboligen?

Ta kontakt med oss!


Ankomst
I Øyer kommune finner du Hafjell, kun 14 kilometer unna Lillehammer, tilgjengelig via bil, tog og buss.


Aktiviteter
Området er mest kjent for Hafjell Alpinsenter ved inngangen til Gudbrandsdalen. Her finner du skibakker for alle og enhver, både små og store. Senteret arrangerer jevnlig forskjellige arrangementer som blant annet afterski og konserter. Om sommeren er dette et flott sted for sykling og et besøk til Hafjell Bike Park. Dersom du ikke føler deg helt komfortabel på sykkelen eller har barn som ønsker å lære mer om sykling, anbefaler vi et besøk til sykkelskolen. Er du ikke like glad i fart og spenning? Heldigvis kryr området av fine turstier og vakker natur rett utenfor hytta på Hafjell. For et annerledes møte med naturen kan du ta deg en tur med gondolen som frakter deg helt opp til toppen av Mosetertoppen. Og du, ikke glem at Hunderfossen Familiepark ligger rett i nærheten! Her kan du besøke Eventyrslottet, leke i badeland, prøve rafting, klatre i klatreparken og more deg i de mange karusellene, blant annet den kjente Il Tempo Extra Gigante.


Mat og drikke
Destinasjonen kryr av hyggelige steder med god mat. For deg som ønsker et måltid med utsikt er Skavlen restaurant på toppen av gondolen et must! Flere av spisestedene i området ligger i skiområdet og har ski in/ski out, som blant annet Kos Restaurant og Lodgen. For de som vil avslutte dagen på afterski er Hafjell stedet! Et stort utvalg av restaurantene i området blir nattklubb om kvelden, vi nevner blant annet Kos Restaurant, Gaiastova, Lodgen og Woody´s. Utenfor skisenteret er det også en fleng med serveringssteder. Vi anbefaler spesielt Pellestova og Ilsetra, som begge serverer hjemmelagde og tradisjonsrike retter. Dersom du ønsker en ekstra piff på de tradisjonelle rettene er Pellestova stedet, da de krydrer sine tradisjonelle retter med internasjonale trender. Stedet har også egen vinkjeller med et stort utvalg.

Send oss en henvendelse